Thuiszorg

De best geregelde thuiszorg in en rondom Nieuwegein

Waarom Elcare?

  • Wij zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van de juiste zorgindicatie. De indicatie bepaalt de hoeveelheid uren zorg waar u recht op heeft. Hoe hoger de indicatie, hoe meer (verzekerde) zorg wij u mogen leveren.
  • Wij werken in kleine vaste teams heel hard voor uw zorg. 
  • Het zorgplan en de werkafspraken maken we in overleg met u.
  • Samen met onze persoonlijke en betrokken zorgverleners kijken we verder dan alleen naar de zorgindicatie.
  • Geen wachttijden voor zorgverlening.
  • Een grote diversiteit aan goed opgeleide en ervaren zorgverleners met diverse diploma's, specialismen en uiteraard actuele kennis staat voor u klaar.
  • Elcare biedt ook 24-uurszorg aan. Wilt u meer zorg dan geïndiceerd is? Wij berekenen de kosten voor u.

Op welke zorg heeft u recht?

Elcare levert zorg in natura en een persoonsgebonden budget. De keuze is geheel aan u. Weet u wel precies op welke zorg u recht heeft? In tegenstelling tot de meeste zorginstellingen leggen wij u wel graag de voor- en nadelen uit van een persoonsgebonden budget en zorg in natura. Onze zorgverleners zijn betrokken en bekwaam en vinden het werk een uitdaging. Zij gaan de uitdaging graag aan uw leven zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wilt u onze medewerkers graag ontmoeten? Neem contact op.

Persoonsgebonden budget

Het voordeel van het persoonsgebonden budget (PGB) is dat u zelf bepaalt wie u komt helpen, wanneer die hulp komt en wat er gebeurt. Elcare helpt u om een goede aanvraag voor het CIZ op te stellen. Deze aanvraag is erg belangrijk om goede zorg geregeld te krijgen. Meer weten over het PGB? In onderstaand te downloaden document leest u meer.

Zorg in natura
Elcare mag vanaf 1 januari 2014 zorg in natura aanbieden. De kwaliteit van de zorg is uiteraard hetzelfde als bij PGB. Samen met u stellen wij een zorgplan op. Eén van de voordelen van zorg in natura ten opzichte van het PGB is dat u niet zelf administratie hoeft bij te houden voor de zorgverzekeraar. Elcare stuurt de facturen voor thuiszorg rechtstreeks door naar de zorgverzekeraar.