Cliëntervaringen

De ouderdom komt met gebreken, dat geldt ook voor onze ouders. Ze hebben daardoor veel hulp nodig, anders wordt zelfstandig wonen bijna onmogelijk. Elcare heeft hulp geboden en de zorgen voor ons allemaal (ouders en kinderen) verlicht.

Elcare kent de weg in de financiering van de zorg en heeft ons goed ondersteund in het regelen van al het papierwerk. En toen het PGB van onze moeder eenmaal geregeld was kon Elcare alle noodzakelijke zorg bieden.

Persoonlijke verzorging en verpleging, maar ook het schoonmaken van het huis en begeleiding van onze moeder. Daardoor kunnen onze vader en moeder thuis blijven wonen en komt onze moeder iedere dag lekker buiten, daar geniet ze van! En het voordeel van Elcare is dat alles in één hand ligt en dat alles in goede samenspraak gaat. 

Familie van der Kolk uit Nieuwegein

 

Ik heb de thuiszorg voor mijn man ervaren als heel bijzonder, met grote liefde en aandacht. De inloopmiddag vond mijn man gezellig. Ze doen leuke spellen, zoals tafelvoetbal en Rummikub met elkaar onder genot van een kopje koffie. Het is afwisselend door de uitstapjes naar de dierentuin en de manage. Kortom de toekomst is niet grijs bij Elcare!

Familie Vermeulen uit Nieuwegein

 

Elcare is een organisatie die snel inspringt in een noodsituatie!

Mijn echtgenote was na een lang verblijf in het ziekenhuis opgegeven en wilde thuis sterven.

Ik moeste snel professionele hulp regelen om haar, samen met ons, een waardig afscheid te geven.

Door toeval kwam ik terecht bij “elcare” die gelijk aan het werk gingen om terminale thuiszorg te bieden. Er werd gezorgd voor zuurstof aan huis, de sondevoeding die in het ziekenhuis was begonnen werd professioneel overgenomen en de wijkverpleegkundige gaf ons uitleg om eventueel zelf de sondevoeding aan te sluiten, indien nodig. Er werd zorg op afroep verleend, als er verschoond moest worden was één telefoontje voldoende om binnen de kortste tijd iemand aan huis te krijgen, al was het midden in de nacht.

Ze werken in een klein team en namen alle tijd die nodig was om de juiste zorg te verlenen. Niets was hen te veel.

Alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen en zij regelden tevens alles met de zorgverzekeraar.

Ik kon alle aandacht geven aan mijn vrouw en onze kinderen aan hun moeder.

Door de positieve ervaring, die mijn gezin en ik, hebben ervaren van “elcare” kan ik hen van harte bij iedereen aanbevelen.

Tony Bos uit Nieuwegein